Lezersfeest

Yavanne, de minister van Buitenissige Zaken, en ik, de minister van Lopende Zaken, zijn druk met de voorbereidingen voor het Lezersfeest in Rotterdam. We woordenieren erop los, setjes, rijtjes, nieuwe assortimenten worden er gedrukt, gestempeld, getypt.

Yavanne die kan er wat vanne. Terwijl zij de mooiste geschiedenissen over de woorden weet te vertellen met vaak ook de herkomst, fileer ik erop los. Woorden worden uit elkaar gehaald en uit verband getrokken.

We vullen elkaar goed aan, Yavanne en ik. Ik dicht waar zij opent, en waar ik open, dicht zij.

Kom je ook aankomende zaterdag naar het Lezersfeest? Yavanne en ik staan met de mooie woorden winkel op de 1e verdieping van de centrale bibliotheek in Rotterdam.

This entry was posted in mooie woorden. Bookmark the permalink.

One Response to Lezersfeest

  1. Wat fijn dat jullie elkaar zo goed aanvullen.
    En ik vind het engeltje super mooi passen bij de zweefwoorden.
    Veel plezier met verder woordenieren en ik lees graag jullie ervaringen over zaterdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>