Het nieuwe verwonderen versus nieuwe werken

Kranten, tijdschriften en blogs staan er vol mee: het nieuwe werken. Het nieuwe werken is hip, ernstig hip. Net zoals haken.

2.0 Heeft plaatsgemaakt voor 3.0, en nu is het tijd om weer bij nul te starten, zo gaat dat. Nulmetingen zijn belangrijk, want vanuit daar kan je para-meters maken. Het ministerie van verwondering vindt het hartstikke interessant en wil inhaken bij deze nieuwe ontwikkeling. Zij doet graag mee en heeft het nieuwe verwonderen uitgevonden.

Het nieuwe verwonderen kenmerkt zich door het “meten zonder te weten” systeem. Zij werkt vanuit intuïtie. Volg je gevoel en kijk of je je verstand mee kan krijgen… lukt dat niet, en krijg je last van knaagdieren in je buik? Onderzoek dan waarmee je bezig bent. Klopt het nog wel voor jou? Krijg je er energie van? Heeft het nut? Heb je s morgens zin om naar je werk te gaan? Of wil je wat anders? Volg dan de tekens op je pad. Word je bewust van wie je ontmoet, wat je tegenkomt, wat valt jou op? En wat valt je toe. Nut, wil en zin zijn belangrijke ingrediënten voor het nieuwe werken, én nieuwe verwonderen.

This entry was posted in complimentenbond. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Couldn't connect to server