Lowlands 2012, Biddinghuizen & …Jessy, Diezerstraat Zwolle

Het is maandag voor Lowlands. Ik heb afgesproken met mijn 1+1=meer collega. We hebben veel te bespreken en daarom kiezen we voor elk item een andere locatie. Zo van het een naar het ander lopend, komen we onderweg deze jonge kunstenaar tegen. Hij speelt goed en hij verwondert me… , wat een lef om hier in je eentje muziek te gaan maken!!!

Ja, ik mag een foto maken, en, ja hij vindt het zeker spannend om hier in zijn eentje te spelen. Dit is zijn eerste keer, normaal gesproken speelt hij met zijn vriend, maar die is ziek geworden. Zijn tonen dreunen nog door in mijn hoofd en eigenlijk heeft hij net zoveel indruk gemaakt als Lowlands 2012, anders, maar net zoveel.


This entry was posted in complimentenbond. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>