Lopend Buffet I

En zo is het ineens de 21e november. De eerste actieviteit van het ministerie van verwondering: het lopend buffet! Lekker lopen, onderweg zijn, een broodje ruilen, gedachten wisselen en genieten van het moment. Het ministerie van verwondering is gestart!

Persoonlijke verwondering: natuur geeft richting. In reflectie groeit nieuw groen… En, als in reflectie het nieuwe groen groeit; Durf jij te kijken naar jezelf en verantwoordelijkheid te nemen voor de dingen die je anders wilt? Waar wil jij draagvlak voor creëren?

Een van de redenen waarom ik met verwondering bezig ben is dat ik er last van heb dat er zoveel geklaagd word. Politiek staat met stip op nummer een. Dat fascineert me. En inspireert me. Als de politiek een afspiegeling is van de samenleving dan wordt het rap tijd dat de samenleving een fijne reflectie wordt.

Het was prachtig weer in Drenthe! Moet ook wel met Lex Zwart erbij als minister van Mooi Weer! Wilma en Mieke ontmoeten elkaar aldaar in het sentiment van de *wonderpan*… En blijkt dat er in het ministerie twee mensen zitten  die Marathons lopen! Blij was ik om Marcel weer te zien. Hij was er een soort van bij toen mijn verwonderwinkelverhaal wakker werd op een groot innovatiefestival : “Zizani verwondert”. Judith is druk bezig om haar Port-folio inhoud te geven. Als sfeerpunt heeft Judith: Plezier! (sfeerpunt? Annet schreef een prachtige sollicitatiebrief!

De ingepakte boekenwinkel deze keer op juist gekregen sjaals van Typtotaal. Wij zijn nu gelukkige eigenaren van een kastelen route mét aantekeningen! En een detective. Echt leuk!


This entry was posted in complimentenbond. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>